KAÜ ANKARA’DA ÖĞRENCİ ADAYLARI İLE BULUŞUYOR

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Eğitim danışmanları 19-20 tarihleri arasında Ankara Eket tercih fuarında öğrenci adayları ile buluşacak.

Ankara Congresium’da gerçekleşecek olan tercih fuarına birçok Üniversite katılım gösterecek.

Tericih fuarı yetkilileri ,İki gün sürecek olan tercih fuarının sabah 10:00’da başlayıp, akşam 19:00’da sonlanacağı açıkladı.

KAÜ ADAY ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR OLACAK

Kktc’nin ilk ve tek şehir Üniversitesi olan Kıbrıs Amerikan Üniversitesi, aday öğrencilerin her sene gerçekleşen eğitim fuarlarında Üniversitelere sordukları ‘’Neden Siz’’ ?Sorusuna cevap olarak , KAÜ eğitim danışmanları KAÜ özelliklerini şöyle sıraladı;

Öğrencilerin Hayal güçleri ile bilgiyi sınırlar ötesine taşıyacak,seçimlerinde özgür olacaklarını,

Sürekli gelişen bir kampüs ve adeta doğal bir laboratuvar ortamında, öğrencilerin kendi hikayelerini yazabileceği bir üniversitede okuyarak, özgür bir akademik ortamda eğitim alacaklar.

KAÜ Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Oya Ertuğruloğlu yapmış olduğu açıklamalarda, Kıbrıs’ın eşsiz tarihi ve mimari güzelliklerine sahip şehri Lefkoşa’da bir başkent üniversitesi olduklarını, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nin, seçkin bir akademik kadro eşliğinde, “hayaller ve esneklik” ilkelerine göre tasarlanmış, yenilikçi, disiplinler arası bir yaklaşımla zengin bir program sunduğunu söyledi.