Sivil havacılığın daha ileri taşınabilmesi için Akdeniz Karpaz Üniversitesi akademisyenleri Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü – Yükseköğretim Kurulu Sivil Havacılık Komisyonu toplantısına katıldı.

Yılda 2 kez Türkiye’nin başkenti Ankara’da düzenlenen Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve YÖK Sivil Havacılık Komisyonu toplantısının bu yılki ilk toplantısı 10 Mart tarihinde yapıldı. 9’uncusu gerçekleşen toplantıya AKÜN Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Erbay Erişer (Komisyon asil üyesi) ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Seran Beyar (Komisyon yedek üyesi) katıldı.

Erişer ve Beyar toplantı gününden bir gün önce Ankara’ya giderek orada bazı temaslarda bulundu. Akademisyenler, temaslar kapsamında DHMİ Seyrüsefer Daire Başkanı Mustafa Kılıç ile görüşme gerçekleştirerek ICAO’nun son Annex düzenlemeleriyle ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Toplantı sonucunda alınan kararların http://web.shgm.gov.tr/tr/shgm-calisma-gruplari/2251-index ilişiğinden takip edilebileceği bildirildi.