CEYDA: “UBP MEVCUT YÖNETİMİYLE ULUSAL BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZE VE KURUMLARIMIZA SAHİP ÇIKMA NOKTASINDA SON DERECE PASİF VE ETKİSİZDİR”

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adayı Oğuz Ceyda, partinin başkanlığına aday olan 6 milletvekilinin milli ve stratejik öneme sahip kurumlarla suyun yönetimi konusundaki tutumlarını eleştirerek, özelleştirmenin partinin misyonuyla bağdaşmadığını söyledi.

Ceyda, “UBP mevcut yönetimiyle ulusal birlik ve bütünlüğümüze ve kurumlarımıza sahip çıkma noktasında son derece pasif ve etkisizdir. Bu gün gibi aşikardır” dedi.

“UBP MİLLETVEKİLLERİ KİŞİSEL HIRS VE İKBALLERİNE YENİK DÜŞTÜ”

Basın Bürosu aracılığıyla bir açıklama yapan ve “Milli kurumların özelleştirilmemesi noktasında UBP’nin göstermesi gereken iradeyi CTP’nin ortaya koyması manidardır” ifadesine yer veren Oğuz Ceyda şunları ekledi:

“Gelinen noktada milletvekillerinin içine düştüğü bitmek bilmeyen koltuk kavgaları neticesinde UBP’nin siyasi parti hüviyetinde derin yaralar açılmaktadır.

Kıbrıs sorununun sonlanmaya yanaştığı bu süreçte tek yumruk olarak kurultayda dünyaya mesaj verilmesi gerekirken milletvekillerinin kişisel hırs ve ikballerine yenik düşmelerini partimizin tabanı çok iyi görüp değerlendirmektedir. 31 Ekim kurultayı UBP için dönüm noktasıdır.”

Açıklamasında, su yönetimi konusuna da değinen Ceyda, “Yeraltı ve yer üstü su kaynakları devlet yönetiminde olmalıdır” dedi.