Tecavüz Edip Cesedini Timsahlara Attılar


FBI, yedi sene önce kaybolan ve sonrasında hiçbir haber alınamayan Brittanee Drexel hakkındaki kan donduran gerçeği ortaya çıkardı.

ABD’li Brittanee Drexel, 2009 yılında ailesine haber vermeden New York’taki Myrtle sahiline arkadaşlarıyla beraber tatile gitti. Arkadaşının otelinde kalan Drexel, 25 Nisan 2009’da ardında hiçbir iz bırakmadan ortadan kayboldu.

Yedi senedir gizemini koruyan olayın ardındaki sır perdesi, FBI’a konuşan bir mahkum sayesinde aralandı.

Irish Independent gazetesinin haberine göre; itirafta bulunan Taquan Brown isimli hükümlü, başka bir olayda kasten adam öldürme suçundan, 25 sene hapis cezasına çarptırıldı.

FBI yetkilerine konuşan Brown, Drexel’in ölmeden önceki son aylarında bir evde alıkonulduğunu ve kendisinin de genç kadın öldürüldüğünde o evde bulunduğunu itiraf etti.

İZ BIRAKMAMAK İÇİN CESEDİ TİMSAHLARA ATTILAR!

FBI ajanı Gerrick Munoz, senelerdir haber alınamayan Brittane hakkında elde ettikleri ilk detaylı bilgileri paylaştı. Mahkum Brown’un ifadesine göre Drexel, Timothy Da'Shaun Taylor (16) adındaki bir genç tarafından kaçırılarak bir evde alıkonuldu. Taylor ve başka erkekler, genç kadına tecavüz ettiler. Drexel bütün bu olayların üzerine evden kaçmaya çalıştı fakat geç kadını tabancayla vurarak tekrar eve getirdiler.

Brown’un ifadesine göre, Drexel’e iki el ateş edildi. Genç kadın ölünce, cinayetle ilgili iz bırakmamak için Drexel’in cesedini timsahlara attılar.

Ajan Munoz mahkemeye, genç kadının cesedine ulaşmak için timsah bulunan göletlerde ve Drexel’in alıkonulduğu evde arama çalışması yapıldığı bilgisini de verdi.