Nostradamus, Kehanetlerinde IŞİD’i Bildi mi?

Nostradamus'un kehanetlerini inceleyen bazı araştırmacılar ünlü Fransız kahinin IŞİD'i ve Ortadoğu'da yaşananları önceden bildiğini düşünüyor.
Nostradamus, 16 yüzyılda yaşamış dünyaca meşhur bir kahindir ve kehanetleri pek çok araştırmacı tarafından incelenmiş ve incelenmeye devam etmektedir. Nostradamus kehanetlerinde üçüncü dünya savaşı öncesinde üçüncü ve sonuncu deccalin geleceğini ve önceki ikisinden çok daha korkunç olacağını söylüyor. Nostradamus IŞİD’i kastetmiş olabilir mi?

DÜNYANIN SONU 2242′DE GELECEK!

Pek çok araştırmacı Nostradamus’un Ortadoğu’da yaşanan vahşeti bildiğini ve hatta Nostradamus 2242 adlı internet sitesinde 3. Dünya savaşının bu yıl başlayacağı ve 27 yıl sonra 2242′de dünyanın sonunun geleceğini iddia ediyor. Bu iddiasını da Nostradamous’un Irak ile Suriye’de yaşananları kastettiğini düşündükleri 4 dizeye dayandırıyorlar. Bu dizlerde Mezopotamya’ya birinin kötülük ve getirerek zulmedeceğinden ve siyahın ortaya çıkışından bahsediliyor. Nostradamus araştırmacıları IŞİD’in hedefinin Mezopotamya ve bayrağının siyah olması ile yaptıkları zulümleri bu dizlelerle bağdaştırıyor.

ÖNCEKİ İDDİA BOŞ ÇIKTI!

Nostradamus ve dünyanın sonu kehanetleri yeni bir şey değil. Daha önce de Nostradamus’un metinlerini araştıranlar dünyanın sonunun 1999′da geleceğini düşünüyorlar ve deccal olarak da Saddam’ı gösteriyorlardı. Ancak bu tahmin boşa çıktı.