Tecavüz Eden Eşinin Kardeşinin Penisini Orakla Kesip Polise Götürdü
Hindistan'da bir kadın, kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle eşinin kardeşinin cinsel organını orakla kesip, polise götürdü.
Times of India’nın haberine göre, Hindistan’ın Madhya Pradesh eyaletinin Sidhi bölgesinde yaşayan 32 yaşında ve üç çocuk sahibi bir kadın, eşinin kardeşinin tecavüzüne uğradığı gerekçesiyle adamın cinsel organını orakla kesti. Kadın daha sonra, kestiği penisi polise teslim etti.

Hindistan polisi, cinsel organı kesilen adama tıbbi yardım gönderdiklerini, ancak adamın intihar ettiğini ve cesedinin evinin yakınındaki bir ağaçta asılı bulunduğunu açıkladı.

İsmi açıklanmayan kadın, kocasının yaklaşık 1126 kilometre uzaktaki Nashik eyaletinin Maharashtra bölgesinde çalıştığı için eşinin kardeşiyle birlikte yaşadığını söyledi.

Polise verdiği ifadesinde, eşinin kardeşinin saldırısından kurtulmak için cinsel organını orakla kestiğini ve onu durdurmanın tek yolunun bu olduğunu belirten kadının, cinayet suçundan yargılanacağı bildirildi.

Sidhi polis sözcüsü Abid Khan, bunun nadir bir olay olduğunu ve buna uygun bir ceza kanunuyla soruşturulması gerektiğini basına aktardı.

Aralık 2012′de Delhi’deki bir otobüste, gerçekleşen toplu tecavüz vakası sonrası, tecavüz olgusu Hindistan medyasının gündemine oturdu.

Ulusal Suç Kayıtları Bürosu’nun verilerine göre, Hindistan’da 2014 yılında 707 tecavüz vakası meydana geldi. Bu rakam ise, tecavüz oranındaki artışın yüzde 9′dan, yüzde 33′e yükseldiğini gösteriyor.