ABD'de yaşayan 22 yaşındaki Stephanie Butch, 3 ayda 8 kilo verdi ve Instagram fenomeni oldu. Michigan'da yaşayan Stephanie, 3 ayda sadece hayat tarzında iki şeyi değiştirdiğini de sözlerine ekledi.

Hayatı boyunca kilolarıyla sorunlar yaşayan 22 yaşındaki Stephanie, geçtiğimiz yaz aylarında, daha sağlıklı bir hayata sahip olmak için karar aldı. O döneme kadar spor yapan ama sağlıksız beslenme dolayısıyla fazla kilolarından kurtulamayan Stephanie, yaşamında çok önemli 2 değişiklik yaptı.
22 yaşındaki kadın, 3 ay içerisinde yaklaşık 8 kilo vererek hem kaslandı hem de vücudu sıkılaştı. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla dönüşümünü gözler önüne seren Stephanie ise sırrını takipçileriyle paylaştı. 3 ay içerisinde ideal forma geldiğini söyleyen Stephanie, “Hayatımda iki şeyi değiştirdim. Bunlar sağlık beslenmek ve spor” dedi.



Geçmişte daha fazla kalori aldığını söyleyen Stephanie, “Artık tam tahıllı gıdalar, meyve, sebze ve et yiyorum” dedi. İşlenmiş gıdalardan uzak durduğunu söyleyen Stephanie, “Hem sıkı spor yapıyorum hem de sıkı spor yapıyorum. Sıkı çalışmanın sonucu olarak vücudumla şimdi gurur duyuyorum” dedi.



Stephanie, fazla kilolarından pek mutlu olmadığını o zamanlarda da fazla şişman olmadığını dile getirerek, “Ağırlık kaldırıyorum ve günde 1900 kalori alıyorum” dedi. Hayatındaki değişimleri paylaştığı Instagram sayfasında 50.000’i aşkın takipçisi olan Stephanie, bir spor salonunda eğitmen olarak çalışmaya başladığını da söyledi.