Yüksek Seks Performansı İçin Yaz Planları


Yoğun iş yaşamı, stres ve vakitsizlik birleşince seks sıklığında düşüş kaçınılmaz oluyor. Bu nedenle yaz ayları daha sık ve keyifli seks yapmak için iyi bir fırsat. Aylardır biriken cinsel rehaveti üzerinizden atmak ve yaza yüksek bir cinsel performansla girmek istiyorsanız önerilerimize bir göz atın:

Seks gücünü artıran öneriler

Yaz aylarına girerken cinsel fonksiyonlarınızın tam güç çalıştığından emin olun. Sertleşme sorunu, erken boşalma, isteksizlik gibi şikayetler için hormonlarınızı, penisin damar ve sinir yapısını inceleyen mini bir cinsel check-up yaptırın.



Cinsel isteksizliğiniz varsa kanda sabah 9-11 arası testosteron eksikliğinizi kontrol ettirin. Testosteron düşüklüğü durumunda hormon takviyelerinden yararlanabilirsiniz. En iyisi tatilden 2-3 hafta önce bu kontrolü yaptırmaktır çünkü birçok hormon ilacının vücutta etki göstermesi için belli bir süre gerekir. Özellikle aşırı stresli, yağlı yiyecekler tüketen, sigara-yoğun alkol kullanan ve spor yapmayan erkeklerin bu kontrolü yaptırmalarında fayda var.

Sertleşme kalitesini arttırmak için penis ütüsü gibi penis damarlarını yenileyen, hasarları onaran, penis damar-sinir ve cilt dokusunu geliştiren tedavileri kür olarak deneyebilirsiniz. Penis ütüsü penis damarlarını yeniliyor ve penise daha çok kan pompalanmasını sağlıyor. Birkaç seansta bile fark edilir bir iyileşme yaşayabilirsiniz.

Sertleşme ilaçlarını hekime danışmadan kullanmayın. Size özel doz ve kullanım şeklinin belirlenmesi gerek.

Penis kaslarını kuvvetlendiren çalışmalarla 2-3 haftada sertleşme halinde daha dik ve hacimli gözüken penis sağlanabiliyor. Bu çalışmalar geç boşalmayı arzu eden erkeklere de öneriliyor.

Vücut yağ fazlalığı, sigara-yoğun alkol tüketiminde cinsel bölgedeki lenf sistemi metabolizma artıklarını ve patojenleri filtre edemez. Ödemi, toksinleri ve atık maddeleri cinsel bölgeden temizleyen sistemlerden faydalanabilirsiniz.

Diyabet, damar sorunları, enfeksiyonlar, aşırı stres gibi nedenlerle cinsel sorun yaşayan hastalarda ozon ve oksijen tedavileri ile cinsel bölgenin kanlanması sağlanabiliyor.

Penisteki hacim ve şekil bozukluklarında medikal tedaviler ve ameliyat seçenekleriyle daha uzun-kalın-düzgün şekilli penis yaratılabiliyor. Başarılı sonuçlar için önceden planlama yapın.

Erken boşalmada hem lokal ve sistemik ilaç seçenekleri verilebiliyor, hem de kendi kendinize boşalma kontrolünü sağlamanıza yardımcı olan teknikler öğretilebiliyor.

Hafta sonu haplarına dikkat!

Tatile çıkan pek çok erkek daha yüksek bir performansa sahip olmak için sertleşme haplarına yöneliyor. Erkekler sertleşme hapları ile daha kuvvetli ve uzun bir sertleşme yaşamayı, bir gecede birden fazla sertleşme sağlamayı arzu ediyor. Özellikle uzun etkili olan ve haftasonu hapı olarak bilinen sertleşme ilaçlarına talep oluyor. Ancak sertleşme haplarını kesinlikle hekiminize danışmadan almayın. Belki de size uygun olan kısa etkili bir haptır. Veya hormonlarınız düşük olduğu için sertleşme sıkıntısı yaşıyorsunuzdur. Beklenmedik bir yan etki veya olumsuz bir sonuç almamak için mutlaka hekime başvurun.



SAĞLIĞINIZA ÖZEN GÖSTERİN

Seks performansınız genel sağlığınızla yakından ilişkili. Yüksek kan şekeri-kolesterol-tansiyon, kalp sorunları, hormon dengesizlikleri, ağrılı hastalıklar, depresyon, kullanılan ilaçlar ve daha pek çok faktör performansı düşürebilir. Bu nedenle seksüel bir yaz planı yaparken genel sağlık performansınızı da gözden geçirin. Stresinizi yönetmeye, kaliteli uykuya, Akdeniz tipi beslenmeye ve düzenli egzersize özen gösterin.