Cinsel Gücü Arttıran Keçiboynuzu Kürü Tarifi
Keçiboynuzunun cinsel iktidarsızlığa ve sertleşme sorununa iyi geldiğini biliyor muydunuz? İşte sizlere Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği keçiboynuzu kürü…


Uzmanlara göre, keçiboynuzu kürünün en önemli faydası diğer cinsel gücü arttıran ilaçların kısa süreli etkilerinin aksine uzun süreli tedavi edici etkisinin olmasıdır. Keçiboynuzu kürünü, cinsel iktidarsızlık çeken erkeklerin aşırıya kaçmadıkları sürece kullanmaları tavsiye ediliyor.

Herhangi bir yan etkisi bulunmayan keçiboynuzu kürü, iktidarsızlık çeken erkekler için önemli bir yardımcı haline geldi. Her şeyin doğal ve organik olanını tüketmemiz gereken şu dönemlerde, cinsel gücü arttıran ilaçların yerine keçiboynuzu kürünü kullanırsanız vücudunuzun sağlığı açısından size olumsuz bir etkisi olmayacaktır.

Şeker hastalığı gibi sağlık sorunlarınız varsa ilk olarak hekime başvurmanız gerekir. Çünkü keçiboynuzunda şeker miktarı çok fazladır.

Bu bitkisel kürü uygularken sabırlı olmanızda fayda var. Çünkü keçiboynuzunda iktidarsızlığa yarayan etken maddelerin belli bir zaman vücudunuzda depolanması gerekir. Bu etken maddeler belli bir seviyeye ulaştıktan sonra hücre içindeki mekanizmaları uyararak etkisini göstermeye başlar.

İktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun keçiboynuzu kürü tarifi şöyledir:

Keçiboynuzu kürü tarifi

Yarım litre suyu kaynatın. Elinizle, ufak parçalara ayırdığınız keçiboynuzunu kaynamış suyun içerisine koyun. Ağzı kapalı bir şekilde kısık ateşte 3-4 dakika kaynatın. Kaynadıktan sonra ocaktan alarak 20 dakika bekletin. Bekleme süresi tamamlandıktan sonra karışımı süzün.


Uygulamaya ilk başladığınızda bir hafta boyunca her gün için. İlk haftadan sonra 3 ay boyunca, yatmadan önce 1 bardak için. Daha sonraki aylarda ihtiyaç halinde belli zamanlarda uygulayabilirsiniz.