Günlük Burç Yorumunları

GÜNLÜK KOÇ BURCU YORUMLARI

Bugün her konuda iyimser yaklaşımlar içinde olmalı, hırsınızı kontrol altına almalı, kendinizi motive etmelisiniz. Özellikle iş ilişkilerinizde nefret ve kıskançlık duygunuz başınıza ciddi sıkıntılar açabilir. Özel yaşamınızda ise beklenmedik gelişmeler söz konusu. Bugün eşinizden gelecek bir mesaj, sözlü bir davranış öfkeyle dolu yüreğinizi sevginin gücü ile doldurabilir ve eşinizle sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz. Bekar Koç'lar sizler için de keyifli gelişmeler söz konusu, aşk yüreğinizi sarabilir.

Günün Olumlaması:Sabır, sevgi, saygı... Bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyor, işime sevdiklerime kendime karşı uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım dilediğim tüm güzelliklerin gerçekleşmesi için çalışıyor ve olumlu sonuçlar elde ederek güçleniyorum.

GÜNLÜK BOĞA BURCU YORUMLARI

Bugün sizi ilgilendirmeyen hiçbir konuda fikir beyan etmemeli, kimsenin avukatlığına soyunmamalısınız. Aksi halde canınızı sıkan durumlarla karşılaşabilir, buna bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bugün eş ya da sevgilinize zaman ayırmalı, günü her ikiniz için de unutulmaz kılacak aktivitelerle renklendirmelisiniz. Bekar Boğa'lar sizler de ışıl ışıl enerjinizle dikkat çekecek, gün boyu karşı cinsin yoğun ilgisini göreceksiniz.

Günün Olumlaması:Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım, bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyor, ön yargılarımı yıkıyor, özgürleşiyor yep yeni başlangıçlara doğru aşkla yol alıyorum.

GÜNLÜK İKİZLER BURCU YORUMLARI

Enerjinizi yeniden kazanmak için dinlenmeli, gün içinde spor yüzme gibi aktivitelerle enerjinizi yükseltmelisiniz. Ayrıca bugün sigara gibi alışkanlıklarınızdan uzaklaşabilir, zararlı davranışlarınızdan tamamen uzaklaşabilirsiniz. Evli İkizler sizler de eşinizin hazırladığı sürpriz bir seyahat programı ile karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Biliyorum ki gecem günle aydınlandığında yeni heyecanlar sarar yaşamımı ve olumsuzluk giysimi karanlık gece ile ardımda bırakarak aydınlığın verdiği beyazlıklarla arınırım.


GÜNLÜK YENGEÇ BURCU YORUMLARI

Meditasyon, yoga yaparak, ibadet ederek ruhsal ve fiziksel enerjinizi yükselterek haftanın yorgunluğunu tamamen üzerinizden atabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızın davetini reddetmeyin, olabildiğince sosyal olmalı karamsarlık duygunuzdan bir an önce ardınızda bırakmalısınız. Evli Yengeç'ler bugün eşiniz ile duygusal bağınızı güçlendirebilirsiniz.

Günün Olumlaması:Ruhumun derinliklerinde saklı kalan küçük çocuğun o güzel ve hiç bitmeyen güzel enerjisini bulup yaşamıma şans, ışık, yoldaş olması için saklı yerinden çıkarıyor, kendime rehber ediyorum. Bu sayede daha olumlu düşünüyor paylaşıyor ve üreterek yaşamımı zenginleştiriyorum.


GÜNLÜK ASLAN BURCU YORUMLARI

Bugün ailenizle ilişkilerinizde onların duygularını anlayarak öfkenizi kontrol etmeli, fevri tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde para alışverişlerine dikkat edin, aksi halde zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise şahane etkiler sizinle ilerlemekte, bugün sonuna kadar keyfini çıkarmaya bakın.

Günün Olumlaması:İlahi adalete güvenmiş olmanın haklı mutluluğunu yaşıyor, yaşananlara tanıklık ederek şükrediyorum. Sahip olduğum iyi niyet, şefkat ve merhamet beni daima zafere ulaştırır. Başkalaşmadan, kötü olmadan ruhumu koruyabilmenin getirilerini yaşıyor, değerlerime sahip çıkmaya devam ediyorum.


GÜNLÜK BAŞAK BURCU YORUMLARI

Bugün ikili ilişkilerinizde kuşkularınızla hareket etmemeli ve olabildiğince gerçekçi davranmalısınız. Günü güzel geçirmeniz için her şey olumluyken düşüncelerinizle güzel enerjileri olumsuz hale getirmeyin. Ailevi konularda ise bugün para yüzünden yaşanan dargınlıklar sona erebilir, herkesin iyi niyetini ortaya koyması ile ilişkileriniz yeniden keyifli bir hale gelebilir.

Günün Olumlaması:Unuttuğum güveni, aşkı kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyor, bir bebek saflığı ve temizliğinde yep yeni bir hayata kucak açıyorum.


GÜNLÜK TERAZİ BURCU YORUMLARI

Bugün maddi konularda fırsatlar karşınıza çıkabilir, aklınızı kullandığınız takdirde kazançlı çıkacaksınız. Bugün uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızdan alacağınız bir haber ya da karşılaşma, aşk hayatınızın renklenmesini sağlayacaktır. Belki geçmişte kalan bir kalp yarası aşk ile iyileşecektir siz yeter ki cesaretli davranın.

Günün Olumlaması:İsyanlarımı olgunluğa, inançlarımı güce çevirebilmiş olmanın mucizelerini yaşıyorum. Meleklerimin yanımda olduğunun yüksek bilinci ile her anımı yüksek enerjimle bütünün hayrına en güçlü hali ile değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ederek yenileniyorum.

GÜNLÜK AKREP BURCU YORUMLARI

Bugün endişelerinizi kontrol altına almalısınız, aksi halde olumsuzlukları kendinize çeker sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Bugün seyahat planlarınız varsa ufak tefek aksaklıklar yaşayabilir, zor durumda kalabilirsiniz. Ailevi konularda ise şans yüzünüze gülmekte. Aşk hayatınızda da duygularınız sözlerinize yansıdığı sürece mutlu olmamanız için hiçbir sebep yok.

Günün Olumlaması:Aldığım her nefeste rabbime şükrediyor, farkındalığımı arttırıyor; egolarımdan, bencilliklerimden, bilinçaltımın derinliklerinde yatan beni yoran tüm enerjilerden arınıyorum. Sahip olduğum inanç kutsal bir çemberle koruyor beni ve sevdiklerimi. Ağırlıklarımdan kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyorum.

GÜNLÜK YAY BURCU YORUMLARI

Bugün hiçbir konuda zihninizi meşgul etmeyin ve her şeyi iyi yönden değerlendirin ve günün ilerleyen saatlerinde yaşayacağınız güzelliklerle moral depolayın. Özel yaşamınızda ise kırgınlıkları bir yana bırakın ve bir adım atarak aşkı en güzel hali ile yaşayabileceğiniz zamanları hüzün ve öfkeyle geçirmeyin seçim sizin.

Günün Olumlaması:Aklımı kendi hayrıma olacak şekilde kullanıyor, korkularımın esiri olmadan doğru seçimler yaparak kararlar alıyor, cesurca uyguluyorum. Duygularımı özgürleştirirken sezgilerime sesine kulak veriyor, özüme sadık kalarak huzuru buluyor yaşıyor ve yaşatıyorum.


GÜNLÜK OĞLAK BURCU YORUMLARI

Uzun bir yolculuğa çıkmak gibi bir düşünceniz varsa dikkatli davranın ve mümkünse daha sonraki bir zamana erteleyin. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. İç sesiniz gelen değişim enerjisini içinizde hissedecek bu güzel enerjileri sevdiğiniz insanlara sevgi ile yansıtacaksınız.

Günün Olumlaması:Aşkın kutsallığı ruhumu sarıp sarmalarken, ben sahip olduğum tüm özelliklerim yaşanmışlıklarım için şükrediyor, yaşadığım her anı özümden gelen sese kulak vererek sağlıkla, huzurla, keyifle değerlendiriyorum. Doğan her günü dünden daha anlamlı bir halde zenginleştiriyorum.


GÜNLÜK KOVA BURCU YORUMLARI

Bugün olağanüstü etkiler sizi karşılamakta. Dostlardan gelecek destekle enerjiniz yükselecek, huzurlu hissedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle romantizmi en güzel hali ile yaşayabilirsiniz. Bugün kısa seyahatler gerçekleştirebilir, keyifle zaman geçirebilirsiniz.

Günün Olumlaması:Her bir chakram uyum ve denge içinde. Evrenle bütünleşiyor, sağlıkla nefes alıyor, tüm güzel düşüncelerimi gerçeğe çevirebilmenin mucizelerini yaşıyorum.

GÜNLÜK BALIK BURCU YORUMLARI

Bugün alerjik reaksiyonlara karşı dikkatli davranın, yediğinize içtiğinize dikkat edin. Ailevi konularda ise anneyle ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Kırıcı olmamalısınız. Özel yaşamınızda ise uzun süre öne hayatınızda olan aşkınızdan gelen bir telefonla şaşırabilir, size söyledikleri karşısına duygusal bir yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Ruhumda barındırdığım duygusallığımı, asiliğimi, çocuksu yanlarımı harmanlıyor her doğan günle daha bilge, daha olgun ve daha masum olabilmeyi başarıyorum. Beni ben yapan özelliklerimi seviyor, bana sunulan tüm güzellikler için tüm kalbimle şükrediyorum.