Burçlar - Günlük burç yorumları 3 Ağustos (Bugünkü burcun ne diyor)

2014 Ağustos ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 03 Ağustos 2014 akrep burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 aslan burcu yorumu, 02 Ağustos 2014 balık burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 başak burcu yorumu, 02 Ağustos 2014 boğa burcu yorumu, 02 Ağustos 2014 ikizler burcu yorumu, 02 Ağustos 2014 koç burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 kova burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 oğlak burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 terazi burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 yay burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 yengeç burcu yorumu tüm yorumlar Gazetevatan.com'da.

2014 Ağustos ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 03 Ağustos 2014 akrep burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 aslan burcu yorumu, 02 Ağustos 2014 balık burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 başak burcu yorumu, 02 Ağustos 2014 boğa burcu yorumu, 02 Ağustos 2014 ikizler burcu yorumu, 02 Ağustos 2014 koç burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 kova burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 oğlak burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 terazi burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 yay burcu yorumu, 03 Ağustos 2014 yengeç burcu yorumu tüm yorumlar Gazetevatan.com'da.

03 Ağustos 2014 Koç Burcu Yorumu

Alım satım ve haberleşme gibi konularda dikkatli olmalısınız, bir diğer etki küçük kazaların sık sık yaşanması şeklinde olabilir. Sağlıkla ilgili problemler harcama gerektirebilir, bu durumda parasal konularda çok dikkatli davranmalısınız. Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir. Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir. Bu günlerde önemli bazı ev eşyalarını almak için de kişisel isteklerinizden vazgeçmeniz gerekebilir.. Her konuda yenilikler ve değişiklikler düşünebilirsiniz. Hatta bunların çoğunu da gerçekleştirme fırsatı yakalayacaksınız. Belki de kendinizi tamamen yenilenmiş hissedeceksiniz.

03 Ağustos 2014 Boğa Burcu Yorumu

Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz. Hatta kendinizde aşırı bir enerji yoğunluğu hissedebilirsiniz. Bu enerji yoğunluğunu üstünüzden atabilmeniz için değişik yöntemler kullanmak isteyebilirsiniz. Yalnız bu ani gelişmelerin yanında zihinsel yönden güçlü ve aktif olduğunuzu söylemeliyim. İnsiyatifinizi yitirmeyin. Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız sizi hoş bir davete çağırabilirler. Bu davette birisiyle her zamankinden daha çok konuşmak ve dertleşmek isteyebilirsiniz. Yallnız bu konuda biraz ölçülü olmanızı öneririm. Her konuda yardım isteyeceksiniz. Öte yandan bedensel açıdan oldukça faal ve hareketlisiniz.

03 Ağustos 2014 İkizler Burcu Yorumu

Her türlü olayda kendi fikir ve kararlarınız ile baş başa kalacaksınız. Bu nedenle gözünüzü dört açmanızı tavsiye ederim. Tüm bu devre içinde sansınızın size sunduğu kolaylıklar yerine çok çalışmalı ve kendi insiyatifinizi kullanmayı öğrenmelisiniz. Zorlu ve fizik mücadelenin gerekli olduğu bir dönemdesiniz. Ufak tatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir. Ama genelde gelişmeler sizin lehinize ilerliyor. Bunun dışında hafta içinde satın aldığınız bir şey söz konusu olabilir. Bu nedenle biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir. Ayrıca çeşitli tanışmalar da gözleniyor. Bir ödemede zorlanabilirsiniz.

03 Ağustos 2014 Yengeç Burcu Yorumu

Karşınıza çıkacak iyi fırsatları kaçırmamanız ve hatta geleceğe dönük projeler düşünmeniz yerinde olacaktır. İş veya okul ortamında ya da aile içinde alacağınız tat sız bir haber canınızı epey sıkacak. Hatta bir tanıdığınızın derdini hissedeceksiniz. Bunun dışında kişisel yönden oldukça verimli olabileceksiniz. Bu dönem daha çok edindiğiniz tecrübelerin birikimini kullanacaksınız. Ama önünüze fazla fırsat çıkmayabilir. Bu gün imkansız ve uygulama ihtimali olmayan fikirler ortaya atabilirsiniz. Bu sizi bazı gerçeklerden uzaklaştırabilir. Özellikle de günün ikinci yarısında fırsat bulacaksınız. İlk işiniz çevrenizdekilerle aranızı düzeltmek olsun. Hemen bunun ardından dostlarınızı aramanı tavsiye ederim. Yalnız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

03 Ağustos 2014 Aslan Burcu Yorumu

Bu günlerde her şeyi ağzınıza geldiği gibi söylemeye de eğilimlisiniz ve agresif davranışlar gösterebilirsiniz. İstekleriniz ve arzularınız hakkında konuşmaktansa onları gerçekleştirmek için harekete geçmeyi deneyin. Enerjinizi kontrol etmekte güçlük çekeceksiniz. Yaratıcılığınızı bir konu üzerine yoğunlaştırmak ve takip etmek sizin için bugün önemli ve bu etki sizi ilgilendiren başka bir ilgi alanı çıkana ve yeninin cazibesi geçene kadar sürecek. Aile ilişkilerinizin de düzenli devam ettiğini hatırlatırız. bu dönemde daha çok grup çalışmaları ve birlikte çalışmalar öne çıkıyor. İşte beklediğinizin aksine oldukça verimli ilişkiler kuracak ve birlik çalışmalarına katılacaksınız.

03 Ağustos 2014 Başak Burcu Yorumu

Bu gün istemediğiniz bir sürü hareket ve davranışta bulunmak zorunda kalacaksınız. Göstereceğiniz olumlu davranışlarla durumu atlatabilirsiniz. Haftanın son gününde bir haber gelebilir. Bir komşu ya da dosttan kaynaklanan sorun gündeme geldiğinde gelişmeler aile içine de yansıyacaktır. Hatta size karşı bazı kimselerin açıkça tavır alması da mümkün. Eski çevrenizden birisi ile ilişkinizi tazeleyebilirsiniz ve süre gelen ilişkilerinizin daha da iyiye gitmesi gözlenebilir. Ya da bu günlerde ilişkilerinizi tazeleyebilir ve yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz. Bir projeniz gündemde ise onu hemen uygulamaya çalışmalısınız.

03 Ağustos 2014 Terazi Burcu Yorumu

Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız. Onların size karşı gösterdikleri anlayış ise oldukça fazla. daha çok şansınızı zorlamamalısınız. Yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanlarla beklemediğiniz güzel bir gece yaşayabilirsiniz. Arkadaşlık ve işbirliği konularında hassas ve temkinli davranmaya çalıştığınız kadar eğiliminiz de çok fazla ama genelde topluma açılma eğilimindesiniz. Birlikte olduğunuz kimsenin de ailevi sorunları sona erecektir. Böylelikle eski neşesi ve morali geri gelecektir. Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

03 Ağustos 2014 Akrep Burcu Yorumu

Günün ikinci yarısında kişisel yetenekleriniz ve bir konu üzerinde yoğunlaşabilmeniz iyi olacaktır. Sorun yaratan olaylara karşı koyma gücünüz de yüksek olacak. Eğer çalışıyorsanız ciddi iş fikirleri üretebilir ve planlar yapabilirsiniz. Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz. Ayrıca hislerinize bu dönem güvenebilirsiniz, size zorlandığınız anlarda çıkış yolunu gösterecektir. Fikir ve düşünce yönünden de bu gün sizin için zengin geçecektir. Orijinal ve değişik fikirleriniz iş ve mesleki yaşamınıza başarı katacaktır.

03 Ağustos 2014 Yay Burcu Yorumu

Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz. İstemediğiniz bitişler ve ayrılıklar olabilir. Ama kendinizi bırakmamanız ve mücadele etmeniz gerekiyor. Bu haftanın sonuna doğru sorumluluğunuz artacak ve ek görevler yükleneceksiniz. İş vereniniz veya ev içinde birlikte olduğunuz büyüğünüz size bazı sorumluluklar yüklemek istiyor olabilir. Bu ani gelişmeler karşısında daha temkinli ve detaycı olmanız gerekecek. Çünkü alacağınız sorumluluk sandığınız kadar basit olmayacaktır. Dışa vurduğunuz ve davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz. Bunda da başarılı olacaksınız.

03 Ağustos 2014 Oğlak Burcu Yorumu

Günün ilk saatlerinde soğukkanlı bir insan olmanın avantajlarını kullanabilir ve yolunda giden şeyleri tersine çevirebilirsiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmasına izin vermemeli ve bu tür güçlerinizi zarar görebileceğiniz ortamlardan kullanmaktan kaçınmalısınız. Aslında iş hayatınızda olumlu ve başarılı gelişmeler olabilir. Kendinize güvenebilir ve yaptığınız araştırmalara bağlı olarak kazançlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Sezgilerinizden yola çıkarak başkalarının fikirlerini değiştirmek eğiliminde olabilirsiniz. Etkilemeyi düşündüğünüz kimsenin dikkatini çekebilmek için fazla çaba sarf ediyorsunuz.

03 Ağustos 2014 Kova Burcu Yorumu

Bugün sosyal yönden oldukça aktif bir gün. Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir. Şans ve spekülasyona açık oyunlarda kazanç sağlama oranınız yüksek olabilir. Yalnız günün ilk saatlerinde bu şansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca çok az bir zaman içinde şansınız geri dönecektir. Kendinizi entellektüel gelişmelere yakın hissedeceksiniz ve zihinsel yönden oldukça aktif oluyorsunuz. Ayrıca küçük şeylerden mutlu olabildiğiniz görülüyor. Günün ikinci yarısında zihinsel yönden veriminiz devam edecektir. Her türlü işinizi oldukça çabuk ve kolay halledebildiğiniz bir döneme girdiniz. Bunun yanı sıra ruhsal enerjinizin yoğunluğu size karşı cinse daha yakın olma olanağını getiriyor.

03 Ağustos 2014 Balık Burcu Yorumu

Bu günü eskiden kalmış işlerinizi halletmek için kullanabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru sorumluluğunuz artacak ve ek görevler yükleneceksiniz. İş vereniniz veya ev içinde birlikte olduğunuz büyüğünüz size bazı sorumluluklar yüklemek istiyor olabilir. Bu ani gelişmeler karşısında daha temkinli ve detaycı olmanız gerekecek. Çünkü alacağınız sorumluluk sandığınız kadar basit olmayacaktır. Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir. Bu da maddi yönden size ek külfet getirecektir. Bugün bir kadının laf taşıması canınızı sıkabilir, oldukça yoğun dedikodular duyacaksınız. Ama aldırmayın, bırakın gitsin