4 Ağustos Burç Yorumları 

Güncel burç yorumlarına sitemizi takip ederek ulaşmanız mümkün olacaktır. Günlük burç yorumları 2014. Oğlak Burcu Yorumu, Balık Burcu Yorumu, aşkınızla aranız nasıl öğrenmek için burç yorumları sizler için hazırlandı. Aslan Burcu Yorumu, Burç Yorumları. iş ve aile durumunuzu merek ediyorsanız sizler için hazırlamış olduğumuz Burç Yorumlarını Takip edebilirsiniz.

Pazartesi Aslan Burcu Yorumu
Aslanlar için genel olarak güzel bir dönem. Fakat aslanlar Jüpiter'in sorgulamaları nedeniyle öylesine derinleşip öylesine ayrıntılarla ilgileniyorlar ki bu arada şanslarını da sorguluyorlar. Şansınızı sorgularsanız fırsatlar kaçar gider. Fırsatları değerlendirmek için biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Detay ve ayrıntılara çok fazla takılmamalısınız, takılı kalma ihtimaliniz çok yüksek çünkü. Takılı kaldığınız zaman da bu sefer karşınıza çıkmış olan bir takım fırsatları göremezsiniz. Bakış açınızı değiştirmeye zorluyor meydana gelen olaylar ve siz içinizdeki özgür ve yaratıcı tarafınızı açığa çıkarmak suretiyle bu takıntılardan tamamen arınabilirsiniz ve takılı kalmış olduğunuz şeyleri değiştirebilirsiniz yani bakış açınızı değiştirebilirsiniz daha özgür bir açıdan bakmaya başlayabilirsiniz ve bunun sonucunda da fırsatları kullanabilirsiniz. Benim size tavsiyem özelliklede bu Mayıs ayına kadar, Mayıs Haziran, Hazirana kadar geçen süreç içinde sevgili Aslanlar saygın kişileri ve de saygın çevrelere karşı tavırlarınızda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü saygın kişileri küçümsemeniz ve tavır olarak da bunu yansıtmanız mümkün. O zaman da işte o çevreler sizi desteklerken bir anda karşınızda bulabilirsiniz bu kişileri.

Pazartesi Koç Burcu Yorumu
Koçların ilk 10 günlük devresinde doğanlar zaten çok büyük bir yenilenme, değişim ve zorlayıcı bir süreç içinde bulunuyorlar. Hayatı zorlamayın. Zorladığınız şeyler de geri dönüp sizi zorluyor gördüğünüz gibi. Kendinizi yenilemek için karşılaşacağınız fırsatları iyi değerlendirin. Özellikle şu dönem geri giden Merkür uyumlu etki yapıyor ama yine de geçmişin derinliklerine sizi götürür. Eski dostlar eski projeler şu anda yeniden gündeme gelecek. Burcun 2. ve 3. 10 günlük devresinde doğmuş olanlar şu anda hem eski projelerini yeniden hayata geçirmek hem de dostluklarını ve arkadaşlıklarını gözden geçirdikleri bir süreç içerisinde bulunuyorlar.2014 sizin için özgürleşme yılı olarak tarif edebileceğim özgürlük, yenilenmek, var olan koşullarınızı tamamen değiştirip dönüştürmek isteyeceğiniz bir süreç. Özellikle önemsediğiniz kişiler önemsediğiniz konular, önemsediğiniz kişilerle ilgili gerilim yaşama ihtimaliniz var. Fakat bütün bu gerilimlere rağmen aslında tarzınızı ve alışkanlıklarınızı tamamen değiştirme fırsatını da yakalayabileceğiniz bir dönemdir. Üzerinizde baskı yaratan olaylar aynı zamanda sizin bilincinizin derinlikleri ki potansiyel yeteneklerinizin açığa çıkmasına yardımcı olacak. 2014 yılında kendinizi, tarzınızı ve yaşam tarzınızı tamamen değiştirmeyi başaracaksınız. Özellikle burcun 2. ve 3. evresinde doğanlar bu sene 2014 yılında evlerini, işyerlerini, ortaklarını, ilişkilerini kısaca hayatlarında istemedikleri ama sürdürdükleri her ne varsa şimdi bu sene bütün bunları değiştirmek mecburiyetinde kalacaklar. Benim tavsiyem en iyisi siz mecbur kalmadan kendiniz değişikliğinizi yapın.
Katılımcı- Yani ayrılıyor mu Koç burcundakiler?
Koç burcundakiler ayrılıyor mu? Şöyle söyleyeyim, şayet istemediğiniz bir ilişkiyi ittire kaktıra götürüyorsanız o zaman şimdi yapamadığınız, bir türlü gerçekleştiremediğiniz, hayatınızdaki istemediğiniz şeylerden kurtulma zamanıdır. Ama yok partnerinizden memnunsunuz, ortağınızdan memnunsunuz o zaman böyle bir ayrılık söz konusu değil. O zaman hayatınızda istemediğiniz ne varsa onları değiştirirsiniz.
Pazartesi Balık Burcu Yorumu
Balık'lar için enteresan bir dönem çünkü Mars Başak burcunda yani Balık burcunun tam zıt burcunda geri gidecek bu sene. Temmuza kadar devam edecek olacak olan bu süreç Balık'lar için pek de kolay olmayacaktır. Çünkü Balık'ların beklentileri artacak, enerjileri yükselecek. Yapabileceklerinden çok daha fazla sorumluluklar üstlenmek mecburiyetinde kalabilirler. Bu arada sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi çok fazla yormasanız iyi olacak bu dönem içinde. 24 Ocak günü geri gitmeye başlayacak olan Mars Başak burcunda ve Temmuza kadar Başak burcunda kalacak. Burcun 3. 10 günlük devresinin başları,2. ve 1. devrede doğmuş olan bütün Balıklar Temmuza kadar geçen dönemin içinde yani yılın ilk yarısı çok yoğun bir döneme giriyorlar. Enerji fazlanızı boşaltmak için mutlaka kendinize bir alan bulmalısınız. Seyahatler olabilir sportif faaliyetler olabilir, yapabileceğiniz fiziksel güç gerektiren yoğun işler olabilir. Tabii bu arada kendinizi işlere fazla kaptırmasanız iyi olacak. Çok fazla kaptırırsanız sağlık sorunu olabilir, bu kez aşırı yorgunluk yüzünden sağlık sorunu çıkabilir. Şayet hiçbir şey yapmayacak olursanız, enerjinizi akıtacak bir alan bulamazsanız o zaman da isteksiz halsiz bitkin bezgin şekilde enerji fazlası sizi yakabilir. Tahammülsüz, rahatsız ve öfkeli bir tavır sergileyebilirsiniz. O zaman da yapabileceğiniz şeyleri yapamazsınız.

Pazartesi Yay Burcu Yorumu
Yaylar da Yay burcu tipleri içinde tıpkı İkizler burcu tiplerine söylediğim gibi sizin için önemli bir zamandır 2014 yılı ve zaten kuzey ay düğümü, ay düğümü yay burcunda dolaşmaya devam ediyor. Ve bu arada tutulmalar sizin burcunuzda ya da sizin karşıt burcunuzda meydana geliyor. İşte ilginç olan burası zaten bu demektir ki siz hayata bakış açınız felsefeniz yaşam biçiminiz ben diye tarif ettiğiniz kişi yani siz değişiyorsunuz ve tarifiniz değişecek artık kendinizi daha farklı kelimelerle tarif edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Tabii ki böyle bir dönemle başa çıkmak pek kolay değil fakat her şeye rağmen hem kendinize bakış açınız hem ilişkilere bakış açınız değişecek. Bu arada anneniz babanız ki özellikle annenizle ilgili ve duygularınızla ilgili oldukça derin bir şekilde kendinize bakacaksınız ve bu bakışlar sırasında böyle baktığınız dönemde kendinizi kaptırmamanızı tavsiye ediyorum. Duygularınızın derinliklerine çok fazla inmeyin ve orada kaybolmayın şu sıralarda düşüncelerinizin derinleştiği bir süreç içindesiniz. Dikkat gerektiren konularda tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum. Ve bu arada geri giden Mars sizi de etkileyecek Başak burcunda geri giden Mars sizi de etkileyecek hem parasal konular hem de kendinizi ifade ediş biçiminizle ilgili olaylara bakış açınız tamamen değişecek. Aslında yenilenmek yenilikler yeni yepyeni olan her şey sizin ilginizi çekecek çünkü Uranüs Koç burcundan size uyumlu etki gönderiyor fakat bu burcun ilk derecelerinde ilk günlerinde doğmuş olanlar çok kuvvetli bu duyguyu yaşıyorlar hissediyorlar ve özgürlük ihtiyacının arttığı bir dönem içinde bulunuyorsunuz.

Pazartesi Yengeç Burcu Yorumu
Yengeçler için şimdi önemli bir zaman zaten Plüton sizi zorluyor. Tutku ihtiras ve radikal değişiklikler yapmak için büyük arzular uyanmış bulunuyor ve kendi kendinizle başa çıkabilmeniz tabii ki böyle bir süreç içinde pek kolay değil. Ancak Jüpiter'in desteği sizin yanınızda. Saygın çevreler ve saygı duyduğunuz kişiler sizi destekliyor. Böylece dayanılmaz hissettiğiniz her ne varsa kendinizle ilgili bütün bunlarla başa çıkabileceksiniz. Aslında yatırım yapmak ve karşınıza çıkan fırsatları kullanmak için çok güzel bir zaman. Güzel bir zaman ve iyi bir zaman. Geri giden Mars sizi zorlayacak fakat yapabilme gücünüz uyanacak. Dirayetiniz ve kuvvetiniz artacak. Bu arada güç mücadelesi yapmamanızı tavsiye ediyorum. Özellikle güçlü kişileri, yönetim kadrosunun en üstünde bulunan kuvvetli kişileri karşınıza almayın. Olayları zorlamayın. Özelliklede şansınızı sorgulamayın. Sürpriz fırsatlarla karşılaştığınız bir dönemdesiniz. Ani değişiklikler çok şaşırtıcı olacak ve bu değişikliklere uyum göstermeyi başarabilirsiniz. Şayet hal değiştirebilirseniz ki yengeçlerin hal değiştirme özelliği vardır. Halinizi var olan duruma uygun bir şekilde değiştirmeyi başarabilirseniz işte o zaman sürpriz çıkışlar sürpriz kazançlar sürpriz ilişkiler elde edebilirsiniz. Kısaca sürprizler sizin için kazanç anlamına gelecek. Yoksa kendi içinizde dönüp durursunuz ve fırsatlar da kaçar gider ve kendinizi iyi hissetmezsiniz.

Pazartesi Boğa Burcu Yorumu
Jüpiter Boğa burcunda ilerliyor, şu anda hala Boğa burcunda. Ocak Şubat gibi daha da hızlı hareket edecek. Ancak boğalar çok derinleşmiş ve hayatı sorgulamış olabilirler. O zamanda şans ve fırsatları tabii ki kaçırırsınız. Çok detay, çok ayrıntı, çok derin ve özellikle de sorgulamalar şanslı durumu şanssızlık olarak kullanmanıza neden olur. Fakat şimdi güzel zaman başlıyor çünkü Marsın uyumlu etkisi üstelik şu anda Kasım sonu, Aralık'ın sonlarına kadar neredeyse, 21 Aralık'a kadar Venüs'te Oğlak burcuna geçecek. Dolayısıyla da hem ilişkiler açısından hem de parasal konulara yönelik sizin için bir fırsat zamanı. Sevgili boğalar elinize geçen fırsatları iyi kullanın. İyi değerlendirin. Yatırım yapabilir, atılımlarda bulunabilirsiniz. Özellikle yabancılarla yapacağınız işbirliği sonucunda verimli ve başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi kullanın. Özellikle burcun ilk 10 günlük devresinde doğmuş olan Boğalar şimdi güçlü kişilerin etkisinde kalacak ve onların etkisiyle kendilerini yenilemeyi başaracaklar. Böylece hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz ve yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Üstelik de kazanç ve başarılı olacağınız bir dönem içine giriyorsunuz. Hazirana kadar geçen dönemi çok iyi değerlendirin. Kendinizi ve hayatı sorgulamak yerine elinize geçen fırsatları kullanmak için odaklanın konsantre olun.

Pazartesi Başak Burcu Yorumu
Başak burcu için önemli bir zaman çünkü bu sene Mars Başak burcunda geri gitmeye başlayacak. Zaten Kasım ayında Başak burcuna girdi, Aralık ayında Başak burcunda devam ediyor, Ocak ayında ise 24 Ocak günü 23 derece Başak burcunda geri gitmeye başlayacak. Peki, bu ne demek? Bu Başak'ların arzu ve isteklerinin çok yükseleceği bir dönem içinde bulunduklarını gösteriyor. Çok büyük sorumluluklar alma ihtimaliniz var. Efendim yapabileceğinizden daha fazlasını isteyebilirsiniz, üstlenebilirsiniz. Bütçenizi aşan çok büyük girişimlerde, yatırımlarda bulunma arzusu uyanabilir. Ve kısaca makul olmanız gereken bir dönem içine girmiş bulunuyorsunuz sevgili Başaklar. Ve Temmuz ayına kadar sürecek bir dönem başlamış bulunuyor sizin için, burcun ikinci 10 günlük devresinde doğanlar Ocak ayı içinde yapmak istedikleri, girişimde bulunmak istedikleri konularla ilgili hem büyük gelişmeler çok böyle yoğun beklentiler açığa çıkacak, fakat aynı zamanda da gelişmeler sizin beklediğiniz kadar hızlı olmayacak. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gerek bir süreç başlıyor. Ocak itibariyle kendinizi çok fazla zorlarsanız şayet o zaman sağlık problemleri çıkartırsınız o yüzden sağlığınıza özen gösterin.

Pazartesi Terazi Burcu Yorumu
Teraziler için, Teraziler zaten şu anda hayatlarını yeniden düzenlemek geleceğe yönelik beklentilerini gözden geçirmek ciddiye aldıkları ve sorumluluk hissettikleri konuyla ilgili daha derin düşünceler içinde bulundukları bir dönemdeler zaten değişikliklerinizi yapıyorsunuz. Özellikle aile büyükleriniz ve şimdiye kadar çok önemsemiş olduğunuz ve sizi korkutmuş olan kişiler ve olaylarla ilgili duygu ve düşünceleriniz tamamen değişiyor. Aslında korkularınızla yüzleştiğiniz bir süreç içindesiniz ve karşılaştığınız olaylar aslında korkularınızın tamamen sizin bir hayal gücünüzün ürünüymüş gibi ortaya çıkacak ve artık eskiden sizi korkutan şeyler korkutmayacak şimdi sizin için özellikle bu Kasım Aralık dönemi geleceğe yönelik yeni planlar yeni kararlar içinde bulunduğunuz bir süreç içindesiniz. Burcun ilk günleri doğmuş olanlar ilk on günlük devresinde doğanlar zorlayıcı etkiler yenilenme ihtiyacı hem özgür olmak hem de gelenekleri sürdürmek gibi böylesine zorlayıcı bir etki altında hissediyorlar kendilerini aslında tam bir değişim süreci içinde bulunuyorsunuz. Bu değişimin zorlayıcı etkisine pek katlanmak mümkün değildir. Ve çok fazla sabır ve dirayet göstermeniz gerekiyor. Ve bu arada çok yeni bilgilere ulaşabilirsiniz. Çok başka ortamlar ve değişik konular ilginizi çekebilir. Ancak yinede sabırlı ve dirayetli davranmaya devam edeceksiniz. Hazirana kadar geçen dönem pek kolay olmasa bile yine de sizin için güzel bir dönem olacak. Mayıs ayı zaten ilişkilerinizi de sorgulayacaksınız ve yenilenmek ilişki anlayışınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Pazartesi Kova Burcu Yorumu
Kovalar tam şu sıralarda düşüncelerinin derinleştiği eski dostlar eski arkadaşlar, geçmişte yaptıkları projeler vb. haberler hatta eski dostlarıyla ilgili yaşadıkları günleri hatırladıkları olayların meydana geldiği bir dönem içinde bulunuyorlar. Ve şu an da fırsatlar da karşınıza çıkıyor bu fırsatlar sizi korkutabilir endişelendirebilir çünkü detaylar ve ayrıntılarla meşgul olduğunuz bir dönemdesiniz. Detayların içinde fırsatlar var bunları yakalıyorsunuz fakat aynı zamanda da endişelerinizi uyandırıyor, endişeler harekete geçiyor. Ve tabii ki çok fazla endişe içine girerseniz o zaman fırsatlar kaçar gider. Benim size tavsiyem çok fazla detayların içinde kaybolmayın elinize geçen fırsatları kullanın ve üstelik sabır gösterdiğiniz konuyla ilgili de gayet güzel gelişmeler meydana gelecek. Şansınızı sorgulamayın. Sürpriz aşklar yaşayabilirsiniz sürpriz karşılaşmalar meydana gelebilir. Bunlar aslında sizin için büyük bir fırsat fakat endişeleriniz yüzünden fırsatları kaçırma ihtimaliniz var. Kovalar Ocak ayında gayet iyi duygular içinde olacaklar. Sevdikleriyle ilişkileri gayet güzel olacak. Parasal konulara yönelik sabırlı ve sakin serinkanlı bir tavır içinde bulunacaklar. Bu arada Ocak Şubat dönemi hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren alanlara yönelik başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdir.