PlayStation 4 için gelecek olan 5.0 firmware güncellemesi, öncelikle PS4 Pro modeli sahiplerinin Twitch üzerinden saniyede 60 kareyle 1080p yayın yapmasına olanak sağlayacak


Diğer PS4 modellerine sahip olanlar için bu durum tabii ki üzücü. Diğer taraftan tüm PS4 kullanıcılarını ilgilendirense Hızlı Menü'den bildirimlerinizi kontrol edebilecek olmanız. Bu sayede bildirimleri görmek için PS4 ana ekranına gitme zorunluluğu da ortadan kalkmış oluyor.

PS4 SAHİPLERİ İÇİN DAHA TEMİZ YAYIN İMKANI!
Yeni takip et özelliğiyse, kullanıcıların başkalarıyla arkadaş olmadan onları Twitter'da olduğu gibi takip edebilmesini mümkün hale getirecek. Ayrıca, başka kullanıcıları engelleme şansınız da bulunuyor ki bu uzun zamandır talep edilen bir detaydı.
Genel olarak baktığımızda, yeni firmware güncellemesi sürüm numarasına yaraşır büyük yenilikler sunmuyor ancak hiç yoktan sunduğu birkaç yenilikle ufak farklar yaratmayı başarıyor. Umarız Sony bir dahakine bizi daha çok şaşırtmayı başarır. Güncellemenin ne zaman dağıtılmaya başlayacağı şu an için belirsiz.