‘Pardon! ’İnternet Şifresi Nedir? Derdine Son
Gittiğiniz mekanda 'pardon, internet şifresi neydi?' sorusundan bıktıysanız bu uygulama tam size göre!

Birçok işletme artık müşterilerine kablosuz internet hizmetini ücretsiz veriyor. Firma müşteriye şifreyi verdikten sonra ise geri dönüş alamıyor. Artık bu paylaşımı her iki taraf için artıya çeviren yeni nesil bir yazılım var; Socialmywifi.
Chip.com.tr’nin haberine göre, Socialmywifi ile artık gittiğiniz mekanlarda şifre öğrenme derdinden kurtulacaksınız. Ücretsiz internet keyfine başlamanız için tek yapmanız gereken sistemin kurulu olduğu işletmelerde mekanın herhangi bir sosyal medya hesabını beğenmeniz. Bir Türk markası olan Socialmywifi ile sosyal medya hesabını beğendiğiniz mekana her geldiğinizde sizi otomatik olarak tanır ve size özel kampanyaları ve hediye kuponları bildirir.

Socialmywifi’nin en büyük artısından sistemi kuran işletmeciler faydalanıyor; Firmaların ücretsiz olarak sunduğu internet hizmetini 5651 nolu yasaya uygun bir şekilde kayıt altına alması gerekmekte. Socialmywifi sistemini kullanan firmalara kanuna uygun bir şekilde kayıt altına alınmasını sağlıyor.
Ürünün içinde işletmelerin reklam ve kampanya giderlerini düşürmek için paket içine uygulamalar bulunmakta. İşletme Socialmywifi sayesinde sosyal medya siteleri üzerinden kendi müşteri veritabanını oluşturuyor. Firma müşterilerine istediği sayıda ve zaman diliminde e-mail marketing, kupon gönderimi, tanıtım yazısı gibi bilgilendirmeler ve kampanyalar düzenleyebilmekte.
Socialmywifi işletmelere 20’den fazla detaylı raporu sunuyor. Örneğin Socialmywifi ile internet hizmeti alan bir müşterinin hangi cihazdan bağlandığı ve internete hangi internet tarayıcısı ile gezindiği detayına kadar bilgi vermektedir. Bu sayede işletme çok özel hedef odaklı kampanyalar düzenleyebilmekte ve müşteri karakterini analiz edebilmekte.

Socialmywifi bir çok sektörde kullanabilir bir alt yapıya sahip. Yazılımın kullanılabileceği bazı sektörler ise;

– Kafeler
– Restoranlar
– Oteller
– Güzellik Merkezleri
– Alışveriş Merkezleri
– Hastaneler
– Şehirlerarası Otobüsler
– İdo gibi şehirhatları vapurları
– Spor Salonları
– Özel Poliklinikler
– Stadyumlar
– Belediyelerin verecekleri belirli alanlar
– Konser ve diğer organizasyonlar
– Tiyatrolar
– Sinemalar
– Havalimanları
– Uçaklar
– Gece kulüpleri