iPhone 8’e Büyük Talep Var!
iPhone 8 için yapılan bir anket çalışmasına göre olası tasarım değişikliği ile birlikte birçok insan yeni modeli satın alacak. Peki, iPhone 8 başarılı olacak mı?

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri, önceki modele kıyasla çok büyük bir tasarım değişikliği getirmediği için eleştirilere maruz kalmıştı. iPhone 8 için ortaya çıkan dedikodular ve sızıntılar ise beklenen büyük tasarım değişikliğinin nihayet gerçekleştirileceğini gösteriyor. Peki, iPhone 8 için talepler nasıl?

İPHONE 8’E DİREKT GEÇİŞ YÜKSEK ORANDA OLACAK!

Loup Ventures şirketi tarafında yapılan anket sonuçlarına göre, iPhone 8 almayı düşünen kullanıcıların sayısı hiç de az değil. Sadece ABD’yi kapsayan anket sonuçlarına göre katılımcıların %23’ü iPhone 8’e geçiş yapacağını belirtti. Benzer anket geçtiğimiz yıl iPhone 7 modelleri için yapılmış ve katılımcıların %15’i telefonlarını yeni modellerden biriyle değiştireceğini söylemişti

Anket sonuçlarına göre katılımcıların büyük çoğunluğu iPhone 8 modelinde AR (arttırılmış gerçeklik) özelliklerinin olmasını bekliyor. Öte yandan yeni bir tasarım bekleyenlerin de sayısı oldukça fazla.