iPhone 6 Öldürüyordu!
Patlayan akıllı telefonlara bir yenisi daha eklendi. Henüz çok yeni olmasına karşın iPhone 6 bir kullanıcısının canını alıyordu.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın tanıtılmasının hemen ardından büyük sorunlarla karşılaşan Apple görünen o ki daha birçok sorunla ilgilenmek zorunda kalacak. Phillip Lecther adında bir iPhone 6 kullanıcısı pedicap adı verilen bir bisikleti sürerken dengesini kaybedip düşmesiyle başlayan olay ciddi bir yaralanma ile son buldu.

Bisikletin devrilmesiyle ilk olarak durumu fark etmediğini belirten Philip Lecther ilk acının ardından bacağında artan bir acı hissettiğini ve ayağa kalktığında pantolonundan yanık kokusu geldiğini fark etti.

Durumu fark eden Philip Lecther bacağından gelen yanık kokusunu duyunca panik olarak bacağına su döktü ve cebindeki iPhone 6’yı çıkarmak isterken aynı zamanda parmaklarını da yaktı. Kazazedenin cebinde yanmaya başlayan ve genişleyen iPhone 6’nın sağ bacak üzerinde 11,5 cm x 10,5 cm lik birinci derece yanığa sebep olması ise durumun ciddiyetini gösterdi.