Hafiflik iPad Air'den Sorulur
İnceliğiyle ve hafifliğiyle büyüleyen iPad Air, size bu müthiş özellikleri sunuyor!

İnceliği ve hafifliğiyle teknolojinin kurallarını yeniden yazan iPad Air, lanse edildiği günkü iddiasını hâlâ koruyor! Sadece 469 gram ağırlığında olan, hafifliğine ve inceliğine rağmen sağlamlığı ve dayanıklılığıyla bağımlılık yaratan iPad Air'in özelliklerine kısaca göz atalım.
9.7 inç retina ekrana sahip yeni iPad Air, bir incelike model olan iPad 4'e göre yüzde 40 daha hafif ve yüzde 20 daha ince! Çerçeve inceldikçe görüntüye daha çok yer açmaya olanak tanıyan geniş ekran sayesinde tabletin değil, görüntünün elinizde olduğunu hissedeceksiniz! Daha ince çerçevesiyle daha geniş ekrana sahip olan iPad Air, zarif görünümü, buna rağmen sağlam duruşu ve "simple" tasarımıyla gözleri ve gönülleri çoktan fethetti.
Adına yaraşır bir tasarıma, çizgiye, hafifliğe, inceliğe ve kullanıma sahip iPad Air'in donanım özellikleriyle ise saymakla bitmiyor. iOS 7 mobil işletim sistemine sahip olan iPad Air, A7 çipe ve M7 çipe sahip. 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama kapasitesiyle de her alanda kullanıma hitap ediyor. Dileyen günlük işlemleri için 16 GB depolama kapasitesine sahip modelini, dileyen de zengin film arşivi ve fotoğraf merakı için 64 ya da 128 GB değerinde depolama kapasitesine sahip modellerini seçiyor. Yapmak istediklerinizi ve tabletinizden beklentilerinizi netleştirirseniz daha doğru bir seçim yapabilirsiniz. İlk nesil iPad'e kıyasla, 8 kat daha hızlı işlemci ve 72 kat daha hızlı grafik iPad Air'de öne çıkan diğer özelliklerden birkaçı. Dilerseniz kusursuz görüntülere sahip HD kalitede filmler izleyin, dilerseniz süper grafik özelliklerinin sağlamasını yapacağınız görsel şölen havasında oyunlar oynayın! iPad Air'ın bu performansını gördükten sonra, tablet tanımını tekrar yapacaksınız ve başka tabletler beklentilerinizin altında kalacak. iPad Air'in sahip olduğu arka kamerası ile 5 MP fotoğraf çekebilir, 1080p video kaydı gerçekleştirebilirsiniz. Ön kamerası ise, 1.2 MP fotoğraf çekebilen Face Time HD bir kamera; 720p video kaydı olanağı sunuyor.
Uzay grisi ve gümüş gri renk seçenekleriyle piyasaya sürülen iPad Air modelleri tablete bakış açınızı ve teknoloji algınızı değiştirecek!
Kolay kullanımı, kompakt tasarımı ve her an elinizin altında olabilme özelliğiyle masaüstü bilgisayarların hatta laptopların yerini dolduran tabletlere ilgi gün geçtikçe artıyor. Tablet seçiminde ön önemli unsurlardan biri olan incelik ve hafiflik de iPad Air'i öncelikli tercih sebeplerinden biri haline getiriyor.
Sahip olmak istediğiniz iPad özelliğine karar verdikten sonra mağaza aramakla, tablet fiyatları soruşturmakla vakit kaybetmeyin. Hepsiburada,com'dan zahmetsizce sipariş veribilir, oturduğunuz yerden iPad Air sahibi olabilirsiniz. Uygun ödeme koşulları, taksit avantajları ve Hepsiburada.com güvencesiyle dilediğiniz tüm ihtiyaçların tıpış tıpış size geldiğini görmek, kendinizi şımartmak için de pratik bir yol. Üstelik siparişinizi verirken sahip olmak istediğiniz diğer tüm aksesuarları, hatta bilmediklerinizi de inceleyip uygun olanını seçme imkanına sahip olacaksınız. Tıklayın, bu kolaylıktan faydalanın.