Ronaldo, “Facebook’ta 100 milyon beğeniye ulaştığım için onur duydum. Dünyanın her yerinden beni takip eden hayranlarımla iletişim kurmak harika bir duygu. Olağanüstü destekleri için hepsine teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 
Facebook hesabını 2009 yılında açan Ronaldo, şimdiye dek takipçileriyle hem büyük profesyonel başarılarını hem de kişisel hayatından özel anlarını paylaştı. Ronaldo’nun Facebook hesabı sayesinde takipçileri dünyanın en ünlü futbolcularından birinin hayatını yakından takip edebildiler. 
 
İşte Ronaldo’nun kendine özgü Facebook paylaşımları;
 
Dünya Çocuklar Gününü oğlu ile kutlayan Ronaldo, bu pozu ile 3.4 milyon beğeni aldı. Bu, aynı zamanda ünlü futbolcunun hesabında en çok beğeni toplayan fotoğrafı oldu. 
Ronaldo, Temmuz 2014’te kazandığı FIFA Balon D’or  ve Ağustos 2014 yılında kazandığı UEFAAvrupa’nın En İyi Oyuncusu gibi ödülleriyle olan fotoğraflarını Facebook’ta paylaştı. 
Dünya Kupası için Brezilyadayken takımının karşılaşmalarını Facebook’ta duyuran ünlü futbolcu, paylaştığı milli takım fotoğrafı ve karpuza oyulmuş portresinin fotoğrafı ile çok konuşuldu.  
Kız arkadaşı Irina Shayk ile özel anlarını da hayranlarıyla paylaşan Ronaldo, 6 Ekimde yedikleri akşam yemeğinden ve geçen yaz yaptıkları tatilden fotoğraflar paylaştı. 
Ronaldo’nun Facebook hesabını beğenen 100 milyon takipçisi; 
 
1.170 Bernabéu Stadyumunu (Real Madrid’in oynadığı) doldurabilir
9 milyon kuyruk oluşturabilir ve 4.5 milyon futbol maçında karşı karşıya gelebilir
El ele tutuşsalar dünyanın çevresini 4 kez dönebilir
Portekiz’in 10 katı kadar yer kaplayabilir