banner292

Facebook Fotoğrafları Silecek!

Facebook Fotoğrafları Silecek!

19 Haziran 2016 Pazar 20:47
Facebook Fotoğrafları Silecek!
Facebook Fotoğrafları Silecek!

Facebook kendi özel uygulamasını kullanmayan kullanıcıların fotoğraflarını silecek. 7 Temmuz'a kadar Facebook Moments uygulamasını yüklemeyen kullanıcıların fotoğraflarının silineceği belirtiliyor.
Facebook, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı yapılmasını sağlayan Moments isimli servisi hizmete sokmuştu. Facebook Moments servis, söz konusu bu fotoğrafları ‘senkronize' isimli bir albümde saklanıyordu.

Webtekno'nun haberine göre şirket, 7 Temmuz tarihine kadar bu uygulamayı yüklemeyen kullanıcılarının, Senkronize isimli albümde yer alan tüm fotoğraflarının silineceğini söylüyor.

Webtekno, Facebook'un tıpkı Messenger olayındaki gibi -uygulama yüklü olmadan sohbet edilmesinin önüne geçilmesine vurgu yapılıyor- Moments uygulamasını da kullanıcılarına zorla yükletmeye çalıştığını iddia ediyor.

Bu bağlamda Moments adındaki uygulamayı yüklemeniz gerekebilir. Böylece sizin cihazlarınızdan senkronize olan fotoğraflar Facebook'un bulut servislerinde saklanmaya devam edebilecek.


 
Son Güncelleme: 19.06.2016 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner253

banner211

banner278

banner226

banner276

banner290

banner241

banner220

banner223

banner184