İnternet erişimi sayesinde uzaktan kontrol edilebilen teknoloji uyumlu ev aletlerine bir yenisi daha eklendi. Bosh’un Home Connect özellikli yeni bulaşık makinesiyle artık cep telefonunuzdan ya da tabletinizden vereceğiniz bir komutla bulaşık yıkayabilirsiniz…

Bosch'un Home Connect özellikli bulaşık makinesi SMS 88TIO6 T, hız çağında zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Deterjanın bitmek üzere olduğunu, hangi programda ne kadar su ve enerji harcayacağını da bildiren bu sistem sayesinde, yıkamanın tamamlandığı anı öğrenmeniz de mümkün.

TABLET SAYISINI DA ÖĞRENEBİLİRSİNİZ
Tablet sayacı ise paketteki ilk tablet deterjan kullanılırken adetin hafızaya alınması durumunda her kullanımda geri sayarak kaç tablet deterjan kaldığını haber veriyor. Böylece paketteki deterjanların bitmesine yakın tabletsiz kalmadan yeni paketi almanız konusunda sizi uyarıyor. Ayrıca sizi yıkama için seçtiğiniz her programın su ve enerji sarfiyatı konusunda bilgilendiriyor ve sistem programa başlama saatini ayarlamanıza da olanak veriyor. Ayrıca bulaşık makinesi, info tuşu sayesinde tuz ve parlatıcı konusunda da size bilgi veriyor.