Bilekliğiniz İle Telefonunuzu Şarj Edin!
Bir moda ürünüymüş gibi gözüken QBracalet bileklik telefonunuzu şarj etmenizi sağlıyor.

Telefonumuz ile maillerimize, sosyal medya hesaplarımıza ve oynadığımız oyunlara bakıyoruz ancak içimiz hiç rahat etmiyor. Sebebi telefonumuzun şarjının hızla tükeniyor olması. Peki size bu duruma dur diyen bir şeyin olduğunu söylesek ne düşünürsünüz?

Evet aslında bu gibi durumlara önlem olması için telefonumuzu şarj eden akıllı telefon kapları var ancak bu kaplar pek de şık durmuyor, telefonumuzu ağırlaştırıyor ve en önemlisi telefonumuzu çok kaba bir görünüme bürüyor. Bu yeni ürün ise bu kapların aksine bir Moda ürünü gibi günlük kıyafetlerinize ekstra şıklık katıyor ve bunun yanında telefonunuzu şarj ediyor. Q Designs tarafından geliştirilen bu ürünün adı QBracalet. Son derece şık görünümlü bir bileklik olan bu ürün, telefonunuzun batarya ömrünü yüzde 60 oranında arttırıyor.

İOS, Android ve Windows Phone telefonlar ile uyumlu olan QBracalet aslında ekstra bir şarj kiti. Bilekliğinizi elinizden çıkardığınızda, bunu telefonunuza şarj kısmından bağlayıp telefonunuzun şarj olmasını sağlayabiliyorsunuz. Kendisini ışıkla ve microusb ile şarj edebileceğiniz QBracalet ‘ın kullanımının son derece kolay oluşu da en az şıklığı kadar büyük bir artı. 1160 mah kapasitesinde bir bataryaya sahip QBracalet birçok renk seçeneğine sahip.