Apple Music ve Beats One İçin iOS 8.4 Yayımlandı
iOS 9'dan önceki son büyük güncelleme olduğu söylenen iOS 8.4 Apple Music, Beats One ve Made for iBooks yenilikleri ile yayınlandı. Apple mobil işletim sistemi iOS’un son sürümü 8.4 versiyonunu...


iOS 9'dan önceki son büyük güncelleme olduğu söylenen iOS 8.4 Apple Music, Beats One ve Made for iBooks yenilikleri ile yayınlandı. Apple mobil işletim sistemi iOS’un son sürümü 8.4 versiyonunu yayınladı. Güncelleme 8.3’e büyük değişiklikler getirmiyor fakat bazı kayda değer şeyler sunuyor. Bu uygulama özellikle yeni müzik uygulamasını yani Apple Music'i getiriyor ve mesaj kaynaklı bazı çökmeleri gideriyor.


Apple Yeni Müzük Uygulaması Apple Music İçin iOS 8.4'ü Yayınladı[/caption] iOS 8.4 iPhone 4S ve üzeri, iPad 2 ve üzeri, 5G iPod Touch cihazlarını destekliyor. Firmanın yeni düzenlenen müzik uygulaması Apple Music ve 24 saat canlı radyosu Beats One radyosu WWDC’de duyurduğu gibi iOS 8.4 güncellemesi ile geliyor. Spotify tarzı müzik akışı uygulaması 3 ay deneme süresinden sonra aylık 10 dolar veya aylık 15 dolarlık 6 kişilik aile paketini içeriyor. Ayrıca iOS 8.4 sesli kitap desteği gibi çeşitli iBook yeniliklerini içeriyor. Made for iBooks bu güncellemeyle artık iPhone cihazlarına da geliyor. Diğer geliştirmeler ise otomatik gece modunu kapatma seçeneği, seri kitaplara ön sipariş verme seçeneği ve çeşitli hataların ayıklanması. iOS 8.4 büyük ihtimalle bu sonbaharda gelecek olan iOS 9’dan önceki son büyük güncelleme sürümüydü. iOS 9'un beta sürümü önümüzde ki ay kullanıma açılacak ve iOS 8 destekleyen bütün cihazlara gelecek.